Κίνα Μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα ζύμης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Eric Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 159 5513 7427

WhatsApp : +8615955137427

Free call
Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.

Βιομηχανικός κατασκευαστής γραμμών αρτοποιείων & με το κλειδί στο χέρι προμηθευτής λύσης αρτοποιείων  

  • Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.
  • Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.
  • Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.
  • Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.
  • Anhui Zline Bakery Machinery Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: ZLINE Αριθμός Υπαλλήλων: 300~400
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος:
Εξαγωγή pc: 30% - 40%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

    Μετά από τα έτη ανάπτυξης, ZLINE έχει τείνει να είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός τοποθετώντας σε στρώματα κατασκευαστής γραμμών στην Κίνα, με δύο εν πλήρη κυριότητα υποκαταστήματα, πηγαίνουμε περαιτέρω να διευρύνουμε το πεδίο προϊόντων μας, εστίαση ZLINE στη βιομηχανική γραμμή αρτοποιείων που κατασκευάζει, όπως laminators ζύμης, τη γραμμή σύνθεσης ζυμών, τη croissant γραμμή, τη γραμμή ψωμιού και άλλη βιομηχανική γραμμή αρτοποιείων.

 

Εμπειρογνώμονας ζυμών 

 

Οι ζύμες είναι πολύ κοινά τρόφιμα σε όλο τον κόσμο, η ποιότητα των τελικών προϊόντων ζύμης, σε μεγάλο μέρος, βρίσκονται στην ποιότητα της ζύμης τοποθέτησης σε στρώματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια να μελετήσουμε τις ζύμες και εν τω μεταξύ δεν σταματάμε ποτέ για να βελτιώνουμε τις μηχανές μας για να ικανοποιήσουμε το αίτημα των πελατών ότι για τις διαφορετικές ζύμες, κάνουμε επίσης περισσότερα για να επεκτείνουμε την ποικιλομορφία της γραμμής σύνθεσής μας.

 

Ικανότητα Ε&Α

 

Όλα τα οφέλη επιτεύγματός μας από την ισχυρή ικανότητα Ε&Α μας, για τώρα ZLINE είναι κύρια 300 υπαλλήλων ενώ σχεδόν 50% είναι επαγγελματικά technicists. Σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΌ ΠΆΡΚΟ 45000㎡ZLINE μας ότι στην κατασκευή, θα υπήρχαν 2 κέντρα Ε&Α μηχανημάτων, 1 κέντρο Ε&Α τροφίμων και 3 εγκαταστάσεις παραγωγής, στο μέλλον, θα ήμαστε πλήρως ικανοί για να ικανοποιήσουμε το προσαρμοσμένο αίτημα των πελατών μας, και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτερος προμηθευτής λύσης αρτοποιείων.

 

Ποιότητα & υπηρεσία 

 

Η ποιότητα είναι πάντα η σημαντικότερη σε μας, δεν θυσιάζουμε ποτέ την ποιότητα για τον ανταγωνισμό αγοράς, όλες οι μηχανές μας παράγονται στο πλαίσιο του ακριβούς QC συστήματος και η βιομηχανική γραμμή συγκεντρώνεται κάτω από τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα προϊόντα μπορούν μόνο να παραδοθούν στους πελάτες αφότου η αυστηρές επιθεώρηση και η δοκιμή .what είναι περισσότερος, η ομάδα μεταπωλήσεών μας είναι πάντα έτοιμη να δώσει την πλήρη τεχνική υποστήριξη για τους παγκόσμιους πελάτες μας.

 

 

Ιστορία

Με δύο εν πλήρη κυριότητα θυγατρικές, η επιχείρησή μας είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού που συμμετέχεται στα ευρωπαϊκά μηχανήματα τροφίμων.  ZLINE διευθύνει για έναν καλύτερο προμηθευτή λύσης αρτοποιείων.

 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, ZLINE έχει τείνει να είναι ο μεγαλύτερος βιομηχανικός laminator κατασκευαστής στην Κίνα. Η εστίαση ZLINE στις βιομηχανικές γραμμές αρτοποιείων, όπως laminators ζύμης, ζύμες ετοιμάζει τη γραμμή, τη croissant γραμμή και άλλη βιομηχανική γραμμή αρτοποιείων. Τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και άλλους νομούς και περιοχές.

 

Η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην έννοια «της ποιότητας και της απαίτησης των πελατών πρώτα», μέσω της συνεχών καινοτομίας και της ανάπτυξης, για να ικανοποιήσει τη διαφορετική απαίτηση του πελάτη για την παραγωγή των ζυμών. Συγχρόνως, ZLINE παρέχει στους πελάτες την επαγγελματική, περιεκτική και αποδοτική εγκατάσταση, την επιτροπή, την κατάρτιση και τις υπηρεσίες συντήρησης, προκειμένου να επιδιωχθεί η μακροπρόθεσμη και win-win συνεργασία με τους παραγωγούς τροφίμων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

ZLINE κινείται βαθμιαία προς άλλο… αύριο

 

Υπηρεσία

ZLINE είναι μια κύρια βιομηχανική κατασκευή γραμμών αρτοποιείων, και κυρίως ανεφοδιασμός:

1. Laminator ζύμης σειράς ZKS/γραμμή τοποθέτησης σε στρώματα/laminator zks380/laminator zks900 κ.λπ.

2. Βιομηχανικές γραμμή παραγωγής ψωμιού/γραμμή πιτσών/doughnut γραμμή/flatbread γραμμή κ.λπ.

3. Γραμμή παραγωγής κέικ/κτύπημα κέικ dissolver/καταθέτης κέικ κ.λπ.

 

 

 

 

 

Επίσης, παρέχουμε την τέλεια υπηρεσία για τους παγκόσμιους πελάτες:

 

 

1.  Λύσης αρτοποιείων 

 

 

2.  Σχέδιο σχεδιαγράμματος εγκαταστάσεων και παροχή σχεδίων

 

 

3.  Oversea υπηρεσία για να έχει ένα πρόσωπο 2 συνεδρίαση του προσώπου με τους πελάτες 

 

 

4.  Το Technicains είναι σε θέση να πάει στο εξωτερικό για την εγκατάσταση, την ανάθεση και την κατάρτιση  

 

 

5.  Ομάδα μεταπωλήσεων πάντα έτοιμη να παρέχει onsite ή μακρινό τεχνικό suport  

 

 

 

Η ομάδα μας

        ZLINE είναι κύριο 3 διαφορετικών επιχειρήσεων στη βιομηχανία αρτοποιείων, και έχει συνολικά σχεδόν 300 τον υπάλληλο, μισό

 

ο υπάλληλος είναι τεχνικοί άνθρωποι.

 

Οι συγκεντρώνοντας άνθρωποι είναι ειδικευμένη και αποκτημένη πλούσια εμπειρία στον τομέα.

 

Το διαμέρισμα Ε&Α μας είναι innovational και αρκετά ικανός για να σχεδιάσει και customtailor για τα διάφορα προγράμματα.

 

Η επαγγελματική φιλική ομάδα μεταπωλήσεών μας θα παράσχει όλη την ημέρα την υπηρεσία για τους παγκόσμιους πελάτες.

 

 

 

  • K.M.Varinder Zarrabi

  • Joe Portelli

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας